Intrebari frecventeCazuri clinice Smileclinic Dr.Crisan


Medici recomandati


Despre noi5 Comments »

 1. I always was interested in this subject and stock still am, regards for putting up. cpanel vps | best vps host |

  Comment by best vps hosting — February 7, 2012 @ 3:15 am

 2. Bună ziua! Am 30 de ani și sunt din București. Vreau să-mi pun aparat dentar fix, și, din spusele doctoriței mele, am înțeles că trebuie să-mi scoată niște dinți. Nu știu dacă este normală treaba asta. De când am aflat treaba asta, nu mai am liniște! Ce mă sfătuiți? În București îmi recomandați pe cineva, vă rog?

  Comment by Rebeca — February 9, 2013 @ 11:30 am

 3. Buna ziua,
  In anumite situatii clinice,extractia dentara in scop ortodontic ramane ca si singura solutie de tratament.Probabil medicul la care sunteti in tratament a facut un diagnostic ortodontic in urma caruia a rezultat aceasta solutie.
  Imi e destul de greu sa va recomand o clinica in Bucuresti.Sa nu uitam ca imi desfasor activitatea la celalalt capat al tarii. Totusi imi permit sa va fac o recomandare : http://www.crystaldentalclinic.ro Ne cunoastem de multa vreme si colaboram pe anumite cazuri de ortodontie.
  Cu prietenie,
  Alexandru Crisan

  Comment by admin — February 11, 2013 @ 4:21 pm

 4. Buna seara,

  Am o fetita de 14 ani careia nu i-au iesit inca maselele de minte. Caninii nu au loc de ceilalti dinti,ambii sunt pe arcada, doar unul a iesit, dar nu se pot aseza.I s-a recomandat interventia chirurgicala pentru extragerea maselelor de minte (care nu sunt iesite)si eventual si a inca 2 premolari….. Inainte de aceasta procedura se va interveni cu un disjunctor pentru dilatarea maxilarului. Credeti ca este posibil ca dupa purtarea disjunctorului sa se obtina spatiu pentru asezarea caninilor? Mi-e groaza de interventiile chirurgicale la aceasta varsta si am rugamintea sa imi recomandati si mie, la fel ca in mesajul de mai sus, o clinica sau un stomatolog din Cluj-Napoca cu care dumneavoastra colaborati pe anumite cazuri de ortodontie si ne puteti indruma. Va multumesc anticipat.

  Comment by Andreea — July 31, 2015 @ 9:53 pm

 5. Buna ziua ,
  Nu pot aprecia severitatea anomaliei insa…ce spuneti dvs. aici suna cam drastic. Disjunctor, extractii premolari,extractii molari care inca nu au erupt. Opinia mea e sa mai consultati 3 medici ! E vorba de copilul dvs. !

  Comment by admin — October 12, 2015 @ 12:56 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment