Despre aparatul Invisalign. Tratamentul invizibil pentru indreptarea dintilor

Alegerea tipului de aparat dentar reprezinta un moment dificil pentru pacientul ce urmeaza sa inceapa tratamentul.  Aparatele dentare,in principiu, fac toate cam acelasi lucru : indreapta dintii. Unele mai rapid, unele mai lent, unele se vad, unele stau ascunse pe suprafata interna a dintilor, la unele te intalnesti mai des cu ortodontul la altele mai rar. Ei bine,pe care sa il alegi !?

Desigur, in anumite situatii clinice, ortodontul recomanda si tipul aparatului cel mai portivit pentru anomalia respectiva. De multe ori insa, alegerea este a pacientului. Ce ne facem atunci ?  Raspunsul il cunoastem deja : “Intram pe Internet !”

Smileclinic isi propune sa dea o mana de ajutor in alegerea aparatului dentar, in cazul in care ortodontul nu vi-a indicat deja un anumit tip de aparat.

De aceasta data vorbim despre aparatul dentar  Invisalign. Materialul video sintetizeaza  aspectele pozitive ale tratamentului cu aparat invizibil dar si detaliile ce trebuiesc  cunoscute inainte de a alege Invisalign.

Pentru mai multe materiale video vizitati galeria de pe site-ul clinicii, http://www.smileclinic.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *