Doar cu Invisalign poti vedea cum vor arata dintii tai la finalul tratamentului

Aparatul dentar invizibil Invisalign este cu siguranta cel mai sofisticat aparat dentar. Acest lucru nu se datoareaza numai faptului ca actioneaza asupra dintilor “in secret”,ci si faptului ca planul de tratament este asistat de computer.Imediat ce planul de tratament este trimis de catre medic companiei producatoare, computerul incepe realizarea predictiilor de tratament. Tot computerul este cel care stabileste numarul de gutiere necesare pentru a rezolva anomalia dentara si implicit este stabilita si  durata de tratament ortodontic. Prin urmare, fara realizarea unei simulari computerizate, nu putem sti niciodata cat ar dura tratamentul cu Invisalign intr-un anumit caz. Pacientii sunt interesati intotdeauna de durata de tratament  cu Invisalign pentru a o compara cu durata de tratament cu  aparat clasic, insa asa cum spuneam, fara Clincheck se pot face doar speculatii bazate pe experienta ortodontului certificat Invisalign.

In cazul in care, in urma analizarii predictiei de tratament, pacientul nu este multumit de rezultatul anticipat de computer, medicul ortodont poate recurge la elaborarea unui nou plan de tratament. Procedura este reluata pina cand exista un consens medic-pacient privind aceasta simulare. Aceste simulari repetate realizate de catre computer prin intermediul platformei Clinchek nu reprezinta costuri in plus pentru pacient.

Atunci cand planul de tratament  a fost aprobat,  masini computerizate produc alignerele.

Prin urmare, Clincheck-ul reprezinta platforma pentru elaborarea tratamentului in cazul utilizarii aparatului dentar invizibil Invisalign. Materialul video prezinta principiul de functionare al acestui instrument computerizat,  beneficiile pe care le aduce medicului si planului de tratament precum si beneficiile pentru pacient.

Tratamentul cu Invisalign, reprezinta cea mai moderna solutie ortodontica, solutie care implica utilizarea computerului pentru elaborarea planului de tratament.

Smileclinic Timisoara este certificata Invisalign.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *